Δεκάδες καταγγελίες για φεστιβάλ στη Λάρνακα : Ακουγόταν χιλιόμετρα η μουσική - «Τρέμουν τα τζάμια, κλαίνε τα μωρά»

Δεκάδες καταγγελίες για φεστιβάλ στη Λάρνακα : Ακουγόταν χιλιόμετρα η μουσική - «Τρέμουν τα τζάμια, κλαίνε τα μωρά»

Δεκάδες κλήσεις δέχθηκαν αστυνομικοί σταθμοί στη Λάρνακα, από πολίτες μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παράπονα για δυνατή μουσική ως τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα, 23-25 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο φεστιβάλ μουσικής με πάνω από 40 Djς στην παραλία ΚΟΤ , στην Πύλα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, υπήρξε ηχορύπανση. Η μουσική από το φεστιβάλ ακουγόταν όπως ισχυρίζονται πολίτες και σε χωριά χιλιόμετρα μακριά.

Αρκετοί πολίτες από τα γύρω χωριά και περιοχές έμειναν άγρυπνοι ως τις 6 το πρωί, καθώς όπως αναφέρουν "έτρεμαν τζάμια" και η μουσική ήταν τόσο δυνατή που κανένας δεν μπορούσε να κοιμηθεί, ενώ παιδιά και βρέφη έκλαιγαν.

Σε αναρτήσεις πολιτών σε γκρουπ στα social media , ανέφεραν ότι κατάγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία . Ωστόσο το φεστιβάλ φαίνεται να είχε όλες τις άδειες για να πραγματοποιηθεί. Το ερώτημα που έθεσαν οι πολίτες είναι μέχρι τι ώρα είχε άδεια το φεστιβάλ για να παίζει μουσική και μέχρι πόσα decibel ήταν η νόμιμη συμφωνία .

Δείτε αναρτήσεις πολιτών

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE