Με σκόνη η νέα εβδομάδα - Πέφτει σιγά σιγά ο υδράργυρος - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Με σκόνη η νέα εβδομάδα - Πέφτει σιγά σιγά ο υδράργυρος - Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 31 στα υπόλοιπα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Από αργά το απόγευμα και μετά στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα.

 Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα δυνατό να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία  θα σημειώσει μικρή άνοδο, για να κυμανθεί λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης για τον φόνο του Σταύρου Δημοσθένους

Δύο νέα εντάλματα σύλληψης εξέδωσε η Αστυνομία σε σχέση με τη δολοφονία του 49χρονου Σταύρου Δημοσθένους, που διαπράχθηκε την περασμένη Παρασκευή (17/10) στη Λεμεσό, με θύμα τον γνωστό επιχειρηματία.

BEST OF TOTHEMAONLINE