Για ένα χωρισμό έπαθε κρίση πανικού 24χρονος στην Ελλάδα - Έπεσε στον δρόμο κι άρχισε να χτυπιέται

Για ένα χωρισμό έπαθε κρίση πανικού 24χρονος στην Ελλάδα - Έπεσε στον δρόμο κι άρχισε να χτυπιέται

Σκήνες απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, στην Πάτρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν νεαρή χώρισε τον φίλο της. Όλα ξεκίνησαν όταν η κοπέλα βρέθηκε με τον φίλο της και του είπε πως θέλει να χωρίσουν.

Η αντίδραση του 24χρονου όταν το άκουσε, αιφνιδίασε τόσο την κοπέλα όσο και τους περαστικούς: Έπαθε κρίση πανικού, έπεσε στο έδαφος και άρχισε να χτυπιέται, καθώς δεν ήθελε να πιστέψει πως το κορίτσι του τον χώριζε.

Ο φίλος του που ήταν μαζί του τα έχασε και δεν ήξερε τι να κάνει, βλέποντάς τον στο δρόμο να χτυπιέται και να φωνάζει. Ετσι κάλεσε το ΕΚΑΒ, ο μοτοσυκλετιστής διασώστης του οποίου κατέφθασε και άρχισε να προσπαθεί να ηρεμήσει το νεαρό για να ξεπεράσει την κρίση του.

Τελικά βρέθηκε ένας γείτονας γνωστός του 24χρονου που τον πήρε στο σπίτι του για να τον φροντίσει, καθώς δεν θέλησε να μεταφερθεί για να του παρασχεθούν πρώτες βοήθειες.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Το ψευδοκράτος απαντά με συλλήψεις Ε/κ - Πολιτικό μήνυμα ή εκβιασμός

Σε ένα ακόμη δείγμα κλιμάκωσης έντασης, το κατοχικό καθεστώς προχώρησε στη σύλληψη πέντε Ελληνοκυπρίων προσφύγων, στο κατεχόμενο Τρίκωμο, το οποίο είχαν επισκεφθεί. Οι κατοχικές αρχές αφού τους συνέλαβαν, τους απήγγειλαν τις κατηγορίες, της κατασκοπείας και τους οδήγησαν στα μπουντρούμια του Αττίλα. Το ψευδοδικαστήριο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους, για τρεις ημέρες. Το υπουργείο εξωτερικών παρακολουθεί τη νέα αυτή προκλητική κίνηση από πλευράς του κατοχικού καθεστώτος και έχει ήδη προχωρήσει στις δέουσες ενέργειες.