Να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή...

Να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή...

Η παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ στοιχίζει στην ΑΕΚ, αφού η ομάδα μέχρι στιγμής παρουσιάζει δύο πρόσωπα και έχει ήδη μείνει έξι βαθμούς μακριά από την κορυφή μετά από μόλις τέσσερις αγωνιστικές στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, η ανησυχία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη, βλέποντας το πρόγραμμα... "βουνό" που έχει η ομάδα μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, όταν θα υπάρξει διακοπή μίας εβδομάδας στο πρωτάθλημα, αφού από την 1η Οκτωβρίου μέχρι τις 13/11, θα δώσει συνολικά... έντεκα αγώνες χωρίς ανάσα, επτά για το πρώταθλημα και τέσσερις για το Γιουρόπα Λιγκ!

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.