Ανδρέας Μαυρογιάννης: Καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη

Ανδρέας Μαυρογιάννης: Καταδικάζει τους βανδαλισμούς στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη

«Οι ενέργειες στο σκοτάδι, δεν έχουν θέση στον προεκλογικό αγώνα», τονίζει σε σημερινή (24/09) του ανακοίνωση το επιτελείο του υποψήφιου για την Προεδρίας της Δημοκρατίας, Ανδρέα Μαυρογιάννη, αναφορικά με τους βανδαλισμούς στο επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδης στη Λεμεσό.

Όπως αναφέρει, «οι βανδαλισμοί και κάθε ενέργεια στο σκοτάδι, δεν έχουν θέση σε ένα δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα».

«Καταδικάζουμε την επίθεση στο επιτελείο του Ν. Χριστοδουλίδη, στη Λεμεσό», τονίζει.

«Επαναλαμβάνουμε ότι, εμείς θα πορευτούμε στο φως, με ήθος και σεβασμό σε όλους τους πολίτες και στους ανθυποψηφίους μας, στη βάση θέσεων και επιχειρημάτων, μακριά από κάθε προσπάθεια πόλωσης», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE