Διαμαρτυρία για το ασφαλτικό στο Δάλι – Δείτε φωτογραφία

Διαμαρτυρία για το ασφαλτικό στο Δάλι – Δείτε φωτογραφία

Διαμαρτυρία πραγματοποιείται, αυτή τη στιγμή στην περιοχή Δαλίου, παρά την οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού και Λεωφόρου Ιδαλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαμαρτυρία ξεκίνησε στις 9:30 το πρωί του Σαββάτου (24/09), ενώ αφορμή της διαμαρτυρίας, είναι η συνέχιση της λειτουργίας των ασφαλτικών εργοστασίων στην περιοχή. 

Όπως απεικονίζεται σε φωτογραφία που εξασφάλισε το ThemaOnloine  από το σημείο, πλήθος κόσμου έδωσε το παρών του στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, κρατώντας πλακάτ και πανό.

Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι, στην διαμαρτυρία δεν έχουν προκύψει προβλήματα μέχρι στιγμής, ενώ στο σημείο βρίσκονται και μέλη της Αστυνομίας.

Δείτε φωτογραφία:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE