Έτοιμος να μεταβεί στις Βρυξελλες «εάν χρειαστεί» ο Αλέξης Τσιπρας

Έτοιμος να μεταβεί στις Βρυξελλες «εάν χρειαστεί» ο Αλέξης Τσιπρας

Σε διαρκή ανοικτή γραμμή με τις Βρυξέλλες είναι από το γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ενημερώνεται από την εκεί ελληνική αντιπροσωπεία, για την πορεία των διαπραγματεύσεων στο Eurogroup.

Ταυτόχρονα, όπως δηλώνει αρμόδια πηγή στο ΚΥΠΕ, ο κ. Τσίπρας είναι έτοιμος, εάν χρειαστεί, να μεταβεί ο ίδιος στην βελγική πρωτεύουσα, είτε διακοπεί απόψε το Eurogroup και συνεχιστεί αύριο, είτε  για να παραστεί σε Σύνοδο Κορυφής των χωρών μελών της ευρωζώνης ή στην ολομέλεια των "28" κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H Αθήνα ελπίζει να μη χρειαστεί ο Πρωθυπουργός να παραστεί στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο των 28, καθώς γνωρίζει ότι, όπως αναφέρει κυβερνητική πηγή, αυτό θα σημαίνει ότι πιθανώς "θα έχουν πάρει άσχημη τροπή τα πράγματα στο Eurogroup".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE