Καθημερινή σίτιση και είδη ρουχισμού σε 30 άστεγους προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Καθημερινή σίτιση και είδη ρουχισμού σε 30 άστεγους προσφέρει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού

Καθημερινή δωρεάν σίτιση σε περίπου 30 άτομα και είδη ρουχισμού σε όσους τα χρειάζονται δίνει η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού, στην προσπάθειά της να βοηθήσει τους συνανθρώπους μας οι οποίοι διαβιούν σε ανοιχτούς υπαίθριους χώρους και αντιμετωπίζουν προβλήματα στέγασης.

Ταυτόχρονα, σε ανακοίνωσή της, η Μητρόπολη αναφέρει ότι υποβοηθάει την επικοινωνία, όλων όσων το επιθυμούν, με τις αρμόδιες κρατικές και δημοτικές υπηρεσίες για να λάβουν την κατάλληλη φροντίδα.

"Η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού έχει συνεχή και αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού και τις κρατικές Αρχές σε θέματα που αφορούν τη διακονία και την υποστήριξη όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη", αναφέρει η ανακοίνωση.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Με φον ντερ Λάιεν και Κόστα στο ίδιο τραπέζι ο Χριστοδουλίδης – «Η ισχύς της Ευρώπης βρίσκεται στους ανθρώπους της»

Μήνυμα για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των κρατών-μελών έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση της Κυπριακής Προεδρίας να εργαστεί μέχρι το τέλος της θητείας της για μια πιο αυτόνομη, ανταγωνιστική και ευημερούσα Ευρώπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE