Aπεγνωσμένη μάνα τεσσάρων παιδιών στην Κύπρο: «Σε ικετεύω δεν έχω τίποτα να τους μαγειρέψω, ούτε γάλα»

Aπεγνωσμένη μάνα τεσσάρων παιδιών στην Κύπρο: «Σε ικετεύω δεν έχω τίποτα να τους μαγειρέψω, ούτε γάλα»

Απεγνωσμένη μητέρα τεσσάρων παιδιών στην Λάρνακα, η οποία σύμφωνα με εθελοντική ομάδα, δεν έχει ούτε γάλα για να φάνε.

Σύμφωνα με μια εκ των διαχειριστών της εθελοντικής ομάδας "Let's be Better People" , η μητέρα δεν έχει τρόφιμα για να ταΐσει τα παιδιά της.

Η μητέρα των τεσσάρων παιδιών απευθύνθηκε για βοήθεια στην ομάδα, αναφέροντας την κατάσταση της.

Άμεση ήταν η ανταπόκριση πολιτών, με την οικογένεια να έχει πλεόν στο σπίτι τα απαραίτητα.

Για ακόμα μια φορά, ήταν συγκινητική η ευαισθητοποίηση πολιτών . Μετά απο την ανταπόκριση και προσφορά του κόσμου σε τρόφιμα έχουν καλυφθεί οι ανάγκες της οικογένειας. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Στην Κύπρο σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ - Συνάντηση με ΠτΔ, έκτακτα μέτρα ασφαλείας

Επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE