Αβάσιμα όσα αναφέρονται για τις δηλώσεις Σόιμπλε για Ελλάδα

Αβάσιμα όσα αναφέρονται για τις δηλώσεις Σόιμπλε για Ελλάδα

Κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα διαψεύδουν την πληροφορία ότι ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να πρότεινε στο Eurogroup που είναι εν εξελίξει στις Βρυξέλλες λύση προσωρινής εξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.

Η πληροφορία, την οποία το Μέγαρο Μαξίμου χαρακτηρίζει αβάσιμη, δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) και φέρει τον κ. Σόιμπλε να έχει ζητήσει την προσωρινή έξοδο για 5 χρόνια της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, και στο διάστημα αυτό να λάβει ένα ποσό ως έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια, και να πορευτεί με παράλληλο νόμισμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

ΠτΔ: Μεγάλες αλλαγές στο επίδομα τέκνου – 17.000 νέες οικογένειες στους δικαιούχους

Σημαντικές αλλαγές στο Επίδομα Τέκνου, με αύξηση του ύψους της παροχής και διεύρυνση των εισοδηματικών κριτηρίων, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, με στόχο την ενίσχυση περισσότερων οικογενειών και ιδιαίτερα της μεσαίας τάξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE