Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 79χρονης - Βρισκόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό της ANASTASIA LEPKOVA, 79 ετών, από την Αφρική, η οποία απουσιάζει από σήμερα το πρωί, από το Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου νοσηλευόταν.

Η LEPKOVA περιγράφεται ως λεπτής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,65μ περίπου με μαύρα κοντά μαλλιά, ενώ κατά το χρόνο εξαφάνισης της φορούσε φόρεμα χρώματος ανοικτό καφέ και ροζ παντόφλες.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

ΠτΔ για Πενταμερή: «Είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί - Ο ΓΓ ΟΗΕ έκανε μεγάλες προσπάθειες»

Πηγαίνοντας στη διευρυμένη διάσκεψη της Νέας Υόρκης είχαμε θέσει τρεις στόχους που έχουν επιτευχθεί, με πιο σημαντικό τον καθορισμό νέων συναντήσεων και τη συνέχιση της προσπάθειας από τον ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE