Διαψεύδονται και από ελληνικές πηγές στις Βρυξέλλες τα περί διαλείμματος της Ελλάδας από Ευρωζώνη

Διαψεύδονται και από ελληνικές πηγές στις Βρυξέλλες τα περί διαλείμματος της Ελλάδας από Ευρωζώνη

Ελληνικές κυβερνητικές πηγές διέψευσαν πριν από λίγο τις φήμες που ήθελαν τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, Βόλφγκαγκ Σόιμπλε να προτείνει την επιλογή μεταξύ δυο λύσεων για την Ελλάδα.

 Είτε να δώσει εμπράγματες εγγυήσεις για τα χρήματα που θα λάβει είτε να εξέλθει του ευρώ επί πέντε χρόνια και να λάβει οικονομική και ανθρωπιστική βοήθεια.

Στη διάρκεια του Eurogroup ο κ. Σόιμπλε δεν αναφέρθηκε σε τίποτε από αυτά, ανέφερε Έλληνας αξιωματούχος με κατηγορηματικό τρόπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE