Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου έλεγε πως δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή»

Τζούλια Νόβα: «Η προηγούμενη σχέση μου έλεγε πως δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή»

Για την απότομη απώλεια βάρους που είχε και την κατάθλιψη που είχε για χρόνια μίλησε η Τζούλια Νόβα.

Σε δηλώσεις της, που προβλήθηκαν σήμερα στην εκπομπή «Happy Day» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρώην σύντροφό της και θυμήθηκε όσα της είχε πει, σχετικά με τη μητρότητα.

Για τα κιλά που έχασε, η Τζούλια Νόβα είπε: «Είμαι 50 κιλά τώρα, πήγα μέχρι 68 στην εγκυμοσύνη μου. Όταν χώρισα έφτασα 47 κιλά. Για δύο μήνες δεν έτρωγα. Μπορεί να έτρωγα 1-2 φράουλες τη μέρα, δεν κατέβαινε το φαγητό από το πολύ στρες. Άκουγα από τους γύρω μου πως δεν είναι φυσιολογικό να βλέπουν αυτή την εικόνα».

Όσον αφορά την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της, ανέφερε: «Είχα για χρόνια κατάθλιψη. Τα πρώτα χρόνια του “Τροχού” είχα θέματα. Για τρία χρόνια δεν έβγαινα έξω, είχα κόψει από τους φίλους μου, δεν σήκωνα τηλέφωνα. Η προηγούμενη σχέση μου μού έλεγε ότι δεν κάνω για μαμά και ότι δεν θα είμαι καλή. Πιστεύω ότι είμαι καλή μαμά».

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE