Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ιταλικό Προξενείο

Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ιταλικό Προξενείο

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση κατά του ιταλικού Προξενείου σήμερα στο Κάιρο, που συνιστά κλιμάκωση της δράσης των ένοπλων ισλαμιστικών ομάδων στο Σινά με το άνοιγμα νέου μετώπου κατά ξένων στόχων στην Αίγυπτο.

"Με την ευλογία του θεού, οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους κατόρθωσαν να  ανατινάξουν αυτοκίνητο παγιδευμένο με 450 κ.γ. εκρηκτικών στη έδρα του  ιταλικού προξενείου στο κέντρο του Καΐρου", ανακοίνωσε η οργάνωση στον  λογαριασμό της στο Twitter.

"Συμβουλεύουμε τους μουσουλμάνους να μείνουν μακριά από τέτοια υψηλά  φυλασσόμενα άντρα, διότι αποτελούν νόμιμους στόχους για τις επιθέσεις των μουτζαχεντίν", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE