Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ιταλικό Προξενείο

Αίγυπτος: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στο ιταλικό Προξενείο

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση κατά του ιταλικού Προξενείου σήμερα στο Κάιρο, που συνιστά κλιμάκωση της δράσης των ένοπλων ισλαμιστικών ομάδων στο Σινά με το άνοιγμα νέου μετώπου κατά ξένων στόχων στην Αίγυπτο.

"Με την ευλογία του θεού, οι στρατιώτες του Ισλαμικού Κράτους κατόρθωσαν να  ανατινάξουν αυτοκίνητο παγιδευμένο με 450 κ.γ. εκρηκτικών στη έδρα του  ιταλικού προξενείου στο κέντρο του Καΐρου", ανακοίνωσε η οργάνωση στον  λογαριασμό της στο Twitter.

"Συμβουλεύουμε τους μουσουλμάνους να μείνουν μακριά από τέτοια υψηλά  φυλασσόμενα άντρα, διότι αποτελούν νόμιμους στόχους για τις επιθέσεις των μουτζαχεντίν", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE