Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η Μάρθα Καραγιάννη με γέλασε γιατί έφυγε μόνη της, να με περιμένει»

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Η Μάρθα Καραγιάννη με γέλασε γιατί έφυγε μόνη της, να με περιμένει»

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη στο Α΄ Νεκροταφείο με συναδέλφους της σπουδαίας ηθοποιού να την αποχαιρετούν μετά τον θάνατό της την περασμένη Κυριακή.

Από τους πιο συγκινητικούς αποχαιρετισμούς αυτός της Ζωζώς Σαπουντζάκη η οποία μίλησε και για την τελευταία συνάντησή της με την Μάρθα Καραγιάννη αλλά έστειλε και το τελευταίο μήνυμα της στη φίλη της.

«Κάναμε όνειρα μάζι, με γέλασε όμως γιατί έφυγε μόνη της» είπε συγκινημένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη για την απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη.

Ειδικά, δε, για την τελευταία τους συνάντηση είπε ότι «δεν μπορούσε να μου μιλήσει καλά στο κρεβάτι που ήταν. Χαιρόταν και μου έσφιγγε το χέρι».

Όταν, τέλος, η Ζωζώ Σαπουντζάκη ρωτήθηκε για το ποιος θα ήθελε να είναι ο τελευταίος αποχαιρετισμός της στην Μάρθα Καραγιάννη είπε «αγαπιόμαστε με τη Μάρθα. Να με περιμένει».

Δείτε εδώ:

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Κατεδάφιση στη Μακαρίου: «Παράνομες πρακτικές χωρίς ενημέρωση» - Τι καταγγέλλει ο ΕΟΑ Λευκωσίας

Σφοδρή αντίδραση του Επαρχιακού Οργανισμού Ανάπτυξης (ΕΟΑ) Λευκωσίας προκάλεσε το σοβαρό περιστατικό στη λεωφόρο Μακαρίου, όπου τμήμα υπό κατεδάφιση κτηρίου κατέρρευσε μέρα μεσημέρι, σκορπίζοντας μπάζα και σκαλωσιές στο πεζοδρόμιο και στο οδόστρωμα.