Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται το βρέφος που τραυματίστηκε στο τροχαίο – Η κατάσταση της υγείας του

Με κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται το βρέφος που τραυματίστηκε στο τροχαίο – Η κατάσταση της υγείας του

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο που τραυματίστηκε μετά το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στην περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του ThemaOnline το βρέφος, 40 περίπου ημερών, νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.

Υπενθυμίζουμε ότι το τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου στον στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Κοκκινοτριμιθιάς στην κατεύθυνση προς Κοκκινοτριμιθιά, στο ύψος Βιομηχανικής Περιοχής Κοκκινοτριμιθιάς, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Σημειώνεται ότι το παιδί που βρισκόταν στο ένα αυτοκίνητο, σε παιδικό κάθισμα, εγκλωβίστηκε στο όχημα, απεγκλωβίστηκε με τη βοήθεια μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Αργότερα παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου για μεταφορά του σε Νοσοκομείο για ιατρικές εξετάσεις, ώστε να διαφανεί εάν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.