Μεξικό: Σεισμός 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν

Μεξικό: Σεισμός 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν

Σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών σημειώθηκε στην πολιτεία Μιτσοακάν του Μεξικού σήμερα, ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC).


Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 80 χιλιομέτρων, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στην πολιτεία Μιτσοακάν, στο δυτικό Μεξικό, σε απόσταση 81 χιλιομέτρων από την πόλη Κοαλκομάν, διευκρίνισε το EMSC.

Δεν έχει εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, όπως ανακοίνωσε το αμερικανικό κέντρο προειδοποίησης των ΗΠΑ.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE