Κατ΄ ιδίαν συνάντηση ΠτΔ-Ολγκίν, το πρωί της Δευτέρας
Κατ΄ ιδίαν συνάντηση θα έχει το πρωί της Δευτέρας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8 Αυγούστου ο ύποπτος απάντησε «μη παραδοχή» στις δέκα κατηγορίες που του απήγγειλε η Κατηγορούσα Αρχή.
Σημειώνεται ότι εκ των δέκα κατηγοριών οι τέσσερις αφορούν το αδίκημα της καταπολέμησης ορισμένων μορφών ρατσισμού και ξενοφοβίας, επίθεση που προκαλεί πραγματική σωματική βλάβη, κοινή επίθεση, δημόσια εξύβριση και κατοχή επιθετικού οργάνου.
Πληροφορίες του ΚΥΠΕ από την Αστυνομία αναφέρουν ότι σήμερα Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, ήταν προγραμματισμένο να αρχίσει ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας η ακροαματική διαδικασία ωστόσο αναβλήθηκε για τις 11 Νοεμβρίου.
Η σημερινή διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και το Δικαστήριο διέταξε όπως μέχρι την επόμενη δικάσιμο, ο κατηγορούμενος παραμείνει ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους, δηλαδή το όνομα του τοποθετήθηκε στο stop list, υπέγραψε εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ και θα πρέπει να παρουσιάζεται μία φορά την εβδομάδα σε Αστυνομικό Σταθμό για να υπογράφει.
Έξω από το Δικαστήριο υπήρχαν γύρω στα δέκα τα οποία προέβησαν σε ειρηνική διαμαρτυρία υπέρ της παραπονούμενης.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




