Βρετανικές Βάσεις: Το καθεστώς τους δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας
Το καθεστώς των βρετανικών στρατιωτικών βάσεων στην Κύπρο δεν τίθεται προς διαπραγμάτευση, δήλωσε ο Βρετανός υφυπουργός Άμυνας.

Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, το εν λόγω «δικαστήριο» δεν επέβαλε ποινή φυλάκισης ή οποιαδήποτε άλλο χρηματικό πρόστιμο στον Σουτζιή, ο οποίος όμως συνεχίζει να τελεί υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές του ψευδοκράτους για την άλλη υπόθεση που αφορά την ύπαρξη στο κινητό του φωτογραφιών από στρατιωτικές περιοχές.
Το διάταγμα κράτησης για εκείνη την υπόθεση λήγει αύριο και ο Ανδρέας Σουτζιής θα παρουσιαστεί αύριο στις 10.30 το πρωί ενώπιον του «στρατιωτικού δικαστηρίου» στην κατεχόμενη Λευκωσία για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και η απόφαση της ποινής.
Ο Ανδρέας Σουτζιής συνελήφθη την 1η Σεπτεμβρίου όταν πέρασε στα κατεχόμενα από το οδόφραγμα Περγάμου και έκτοτε τελεί υπό κράτηση.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




