Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων για Αστυνομία - «Αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα»

Έκκληση προς την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Αστυνομίας όπως εξετάσουν τους λόγους για τους οποίους η Αστυνομία για τα Ζώα «αδυνατεί να λειτουργήσει σωστά και υπεύθυνα» απηύθυνε την Τρίτη η Κυπριακή Εταιρεία Προστασίας των Ζώων.

Η Εταιρεία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφίες σε μία προσπάθειά της, όπως αναφέρει, «να ευαισθητοποιήσουμε το κοινό και τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους πως οι νόμοι που αφορούν την προστασία και την ευημερία των ζώων δεν γίνονται σεβαστοί από πολίτες αλλά και το ίδιο το κράτος».

Σημειώνει επίσης ότι η ίδρυση της Αστυνομίας για τα Ζώα έδωσε σε πολλούς ζωόφιλους την ελπίδα πως θα δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία και την κακοποίηση των ζώων. «Όχι όμως σε μας. Δηλώσαμε από την αρχή, για όσους θυμούνται, πως αυτή η αστυνομία θα δουλεύει με δεκανίκια», προστίθεται.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE