Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

Ανδρέας Μαυρογιάννης: «Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως»

«Τα όσα συνεχίζουν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από τους ψεύτικους λογαριασμούς στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προκαλούν θλίψη αλλά και θυμό», σχολιάζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Ανδρέας Μαυρογιάννης.

Όπως αναφέρει, «δεν είναι έτσι που πρέπει να διεξάγεται ένας πραγματικά πολιτισμένος, έντιμος και σύγχρονος προεκλογικός αγώνας».

Από την ημέρα της εξαγγελίας μου, συνεχίζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, «είχα δηλώσει ότι προσπαθώ να έχω πάντα την αίσθηση του μέτρου, αυστηρότητα, εντιμότητα και ειλικρίνεια. Κι έτσι θα συνεχίσω να λειτουργώ σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα. Με ήθος και διαφάνεια».

«Το ίδιο θα ήθελα να μπορώ να αναμένω και από τους ανθυποψήφιους μου. Να συζητήσουμε για θέσεις, στο φως, μακριά από αθέμιτες πρακτικές που απαξιώνουν την πολιτική και τους πολιτικούς και αποξενώνουν ακόμα περισσότερο την κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE