Μήνυμα συμπαράστασης ΠτΔ σε Σουηδία: «Ανούσιες, βίαιες πράξεις όπως αυτή δεν έχουν θέση στις κοινωνίες μας»
Συντετριμμένος από τα τραγικά γεγονότα στο Örebro της Σουηδίας δηλώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Πρόσθεσε επίσης πως η Γαλλία επιθυμεί μια συνολική και βιώσιμη λύση, ενώ το Eurogroup οφείλει να δείξει πως εφόσον υπάρχει εμπιστοσύνη είμαστε σε θέση να παράσχουμε υποστήριξη.
Σύμφωνα με τον κ. Σαπέν, το θέμα του χρέους δεν είναι ¨ταμπού¨- όπως είπε, έχουμε δικαίωμα να μιλήσουμε για το δημόσιο χρέος.
Από την πλευρά του, ο Ιταλός υπουργός Οικονομικών, Πιερ Κάρλο Πάντοαν, κατά την άφιξή του είπε πως σκοπός της συνόδου του Eurogroup είναι η έναρξη των διαπραγματεύσεων για ένα πρόγραμμα - κι είμαστε όλοι εδώ με ανοιχτά μυαλά. Πρόκειται, διευκρίνισε, για την έναρξη των διαπραγματεύσεων, όχι για την επίτευξη συμφωνίας απόψε.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις