Οικογένεια με 3 ανήλικα στη Λευκωσία: Γεμίζουν μπουκάλια με νερό για να πλυθούν - Χωρίς ρεύμα και νερό - Ψάχνουν στέγη

Οικογένεια με 3 ανήλικα στη Λευκωσία: Γεμίζουν μπουκάλια με νερό για να πλυθούν - Χωρίς ρεύμα και νερό - Ψάχνουν στέγη

Κύπρια μητέρα με τρία μικρά ανήλικα παιδιά και τον σύντροφο της, ζουν σε άθλιες συνθήκες.

Σύμφωνα με την εθελοντική ομάδα "For a better World" , η οικογένεια ζει χωρίς νερό και ρεύμα. Για να κάνουν μπάνιο τα παιδιά, μεταφέρουν νερό σε μπουκάλια.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα η μητέρα ο ιδιοκτήτης δεν ανανεώνει το συμβόλαιο με αποτέλεσμα να πρέπει να βρουν άμεσα αλλού στέγη.

Το γεγονός ότι είναι λήπτες δημοσίου βοηθήματος και συγκεκριμένα του Ε.Ε.Ε, δυσκολεύει περισσότερο την περίπτωση τους, καθώς θα πρέπει να βρουν χώρο διαμονής που να αποδέχεται να πληρωθεί το ενοίκιο και η προκαταβολή μετά την υπογραφή συμβολαίου.

Το Γραφείο Ευημερίας είναι πρόθυμο να πληρώσει το πρώτο ενοίκιο και deposit με την προϋπόθεση ότι έχει υπογραφτεί συμβόλαιο και έχει ήδη εγκατασταθεί η οικογένεια στο σπίτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πυξίδα ή πυροσβεστήρα - Το μετέωρο βήμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη

Οι πρόσφατες φονικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό - με τραγικό απολογισμό δύο νεκρούς, σοβαρούς τραυματισμούς, καταστροφή περιουσιών, καλλιεργειών και υποδομών - έχουν ανοίξει μια συζήτηση για την ευθύνη και την επάρκεια του κρατικού μηχανισμού, στο πλαίσιο του κυβερνητικού σχεδιασμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE