Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ έφτασε στο Αβαείο του Ουεστμινστερ μαζί με την μητέρα της, τον αδερφό της πρίγκιπα Τζόρτζ και τη βασιλική σύζυγο Καμίλα. Η επτάχρονη κόρη του Ουίλιαμ και της Κέιτ ήταν ντυμένη στα μαύρα, φορώντας ακόμα και καπέλο, όπως ακριβώς και η μητέρα της. Το μοναδικό στοιχείο που «έσπαγε» την μονοχρωμία, ήταν μια διαμαντένια καρφίτσα που είχε το σχήμα πετάλου.

Η καρφίτσα είχε τοποθετηθεί στην αριστερή πλευρά από το παλτό της και είχε σχήμα πετάλου για να τιμήσει την αγάπη της αείμνηστης προγιαγιάς της για τα άλογα. Μάλιστα την καρφίτσα είχε δωρίσει στην Σάρλοτ η βασίλισσα Ελισάβετ.
Πηγή: protothema.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




