Το «εγώ αυτός είμαι, αν με θέλουν» είναι πάντα επίκαιρο…

Το «εγώ αυτός είμαι, αν με θέλουν» είναι πάντα επίκαιρο…

Τα παράπονα που εξέφρασε ο ΑΠΟΕΛ για την διαιτησία του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν εν πολλοίς δικαιολογημένα.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλούσε για αρκετά λεπτά (χωρίς να του κάνει ερώτηση ο συνάδελφος) στην κάμερα της Cytavision. Μπορείτε να φανταστείτε, πόσο περισσότερο θα… φώναζε, αν ο ΑΠΟΕΛ δεν νικούσε τους μαυροπράσινους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

ΠτΔ: Τα μικρά κράτη πρέπει να γνωρίζουν πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα

Τα μικρά κράτη είναι απολύτως αναγκαίο να διαβάζουν και να γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα διεθνή δεδομένα και να εργάζονται, στη βάση συγκεκριμένου πλάνου και σχεδιασμού, για ενίσχυση όλων των παραγόντων ισχύος τους, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι "αυτό είναι που πράττουμε σήμερα ως διακυβέρνηση του τόπου".

BEST OF TOTHEMAONLINE