Σπύρος Μαρτίκας: «Όταν κάνεις τη γυναίκα να ουρλιάζει, δεν γκρινιάζει» - Σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του - Βίντεο

Σπύρος Μαρτίκας: «Όταν κάνεις τη γυναίκα να ουρλιάζει, δεν γκρινιάζει» - Σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του - Βίντεο

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου ζουν τον έρωτά τους, αδιαφορώντας για τα σχόλια που δέχονται.

Λίγους μήνες μετά το τέλος του Survivor, το ζευγάρι παραμένει ερωτευμένο και μάλιστα, είναι αχώριστο.

Οι δυο τους απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου κι εκμεταλλεύονται κάθε στιγμή για να βρίσκονται μαζί.

Φυσικά και οι δύο είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, καθώς έχουν μεγάλο κοινό που παρακολουθεί την καθημερινότητά τους και επικοινωνεί μαζί τους ήδη, από τη στιγμή της αποχώρησής τους από το Survivor.

Καθημερινά σχεδόν, μοιράζονται κοινά στιγμιότυπα και βίντεο, εκφράζοντας τον έρωτά τους. Αυτή τη φορά, ο Σπύρος Μαρτίκας δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που τον δείχνουν σε τρυφερά τετ-α-τετ με την αγαπημένη του και πάνω σε αυτά έγραψε δύο παρατηρήσεις του.

«Όταν κάνεις τη γυναίκα να ουρλιάζει, δεν γκρινιάζει», αναφέρει στο πρώτο βίντεο, ενώ στο δεύτερο σχολίασε: «Να είστε κακές συνήθειες, να μην μπορούν να σας κόψουν».

Δείτε βίντεο:

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE