Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου στη Λευκωσία - Δείτε φωτογραφία

Η Αστυνομία ζητά πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του SALEH AL MAHMOUD, 17 ετών από τη Συρία, ο οποίος απουσιάζει από τις 15/09/2022, από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία.

Ο 17χρονος περιγράφεται ως, ύψους 1.67μ. περίπου, λεπτής σωματικής διάπλασης, με καφέ μάτια και καστανά κοντά μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Νίκος Τορναρίτης στον δρόμο του Χριστοδουλίδη - Ο διορισμός που ανοίγει νέο πολιτικό κεφάλαιο

Με το βλέμμα στο Κυπριακό, αλλά και με φόντο τις προεδρικές του 2028, ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη από τον Νίκο Χριστοδουλίδη, δύσκολα περνά απαρατήρητος. Από οι πρώτες πολιτικές αντιδράσεις, δείχνουν πως το θέμα δεν θα μείνει μόνο στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE