Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού στη Λάρνακα - Έστειλαν μαθητή στο Νοσοκομείο

Νέο περιστατικό ξυλοδαρμού στη Λάρνακα - Έστειλαν μαθητή στο Νοσοκομείο

Nέα υπόθεση κακοποίησης ανήλικου μαθητή διερευνά η Αστυνομία, αυτή τη φορά στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 14χρονος μαθητής φαίνεται να χτυπήθηκε από άλλους έξι μαθητές, μεγαλύτερους σε ηλικία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτης 15 Σεπτεμβρίου και καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον ίδιο το πατέρα του μαθητή, ότι την ώρα που αποβιβάστηκε από το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι του οι μαθητές φέρονται να τον περίμεναν στη στάση του λεωφορείου και να τον χτύπησαν.

Να σημειωθεί ότι ο μαθητής δεν πήγε σήμερα στο σχολείο, ενώ οι γονείς του αναμένεται να μεταβούν στον Αστυνομικό σταθμό Λάρνακας για να δώσουν λεπτομέρειες στην κατάθεση.

Το πιο πάνω συμβάν προβληματίζει στην Αστυνομία, καθώς πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό βίας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE