Ο Βουλευτής που άφησε τα αμπελοπούλια και έπιασε τα καρπούζια

Ο Βουλευτής που άφησε τα αμπελοπούλια και έπιασε τα καρπούζια

Πρόσφατα τον είδαμε να μας εξηγεί πως θα λειτουργήσει θετικά πιθανή αδειοδότηση για θήρευση του προστατευόμενου μεταναστευτικού αμπελοπουλιού, στην προστασία του είδους αλλά και στην πάταξη της λαθροθηρίας.

Σήμερα, ο Ευγένιος Χαμπουλάς άφησε τα πουλιά και ασχολήθηκε με τα καρπούζια. 

Όπως εξηγεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ, επισκέφτηκε την Παρασκευή 10/7/2015 το κοινοτικό στάδιο του Φρενάρου για τους σκοπούς του Φεστιβάλ Καρπουζιού 2015.

Δεν παρέλειψε, μεταξύ άλλων, να ποζάρει αγκαλιά με ένα ομολογουμένως μεγάλο σε μέγεθος φρούτο! Δείτε την φωτογραφία, η οποία αν και ανέβηκε πριν από λίγο, μαζεύει τα likes της, αλλά και πολλά σχόλια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

«Βαθαίνει» η «κόντρα» Αβέρωφ-Παπαδόπουλου: Στο επίκεντρο ο Οδυσσέας – Οι ανταλλαγές σχολίων στο «Χ»

Η προεκλογική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο και τον τέως πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου μεταφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με φόντο τον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE