Σ.Δράκου: Αναμένει ενημέρωση για το περιεχόμενο του πορίσματος -«Θα ενεργήσω ανάλογα»

Σ.Δράκου: Αναμένει ενημέρωση για το περιεχόμενο του πορίσματος  -«Θα ενεργήσω ανάλογα»

Με ανακοίνωση της η Υπουργός Δικαιοσύνης Στέφη Δράκου, αναφέρθηκε στις εξελίξεις με το πόρισμα του ποινικού ανακριτή, Αχιλλέα Αιμιλιανίδη.

Αναμένει οπως αναφέρει ενημέρωση για το περιεχόμενο του πορίσματος, ώστε να αποφασίσει τις επόμενες ενέργειες της.

"Με την παράδοση του πορίσματος, οι λόγοι για τους οποίους ο αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα έχουν εκλείψει."

 

Αυτούσια η ανακοίνωση της

«Παραδόθηκε προ ολίγου το πόρισμα του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή σχετικά με την έρευνα που αφορούσε στις καταγγελίες της Διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών, εναντίον ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας .

Όπως είναι γνωστό, με σκοπό τη διασφάλιση της ακεραιότητας, της αποτελεσματικότητας της έρευνας και της προστασίας του δημοσίου συμφέροντος, αποφασίστηκε η διαθεσιμότητα του ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας του ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή.

Με την παράδοση του πορίσματος, οι λόγοι για τους οποίους ο αξιωματικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα έχουν εκλείψει.

Δεδομένου ότι δεν λαμβάνω γνώση του περιεχομένου του πορίσματος, αναμένω να τύχω σχετικής ενημέρωσης από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας αφού το μελετήσει, ώστε να ενεργήσω ανάλογα.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE