Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού να τεθεί υπό έλεγχο, αφού όμως έκαψε έκταση 5 εκταρίων καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση και καλαμιώνα.

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει σε ανακοίνωση πως «σήμερα στις 14:45 το απόγευμα εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο πεδίο βολής του Καλού Χωριού, της επαρχίας Λάρνακας».

Η επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων ήταν άμεση, με αποτέλεσμα η πυρκαγιά να τεθεί υπό έλεγχο στις 16:20, καίγοντας έκταση 5 εκταρίων καλυμμένη με χαμηλή άγρια βλάστηση και καλαμιώνα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 32 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα και ένα γεωργικό ελκυστήρα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς οφείλονται σε στρατιωτικές ασκήσεις (βολές) στο πεδίο βολής.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Crowdfunding Δρουσιώτη: Στο περίμενε η Αστυνομία – Αναμένει γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας

Σε αναμονή της γνωμάτευσης της Νομικής Υπηρεσίας παραμένει η Αστυνομία για την υπόθεση του crowdfunding του δημοσιογράφου Μακάριου Δρουσιώτη, δύο εβδομάδες μετά τη συγκέντρωση χρημάτων μέσω δημόσιας έκκλησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE