Επίσκεψη Χριστοδουλίδη στη Χοντρική Αγορά Λευκωσίας - Ζητούν ανάκληση έξωσης

Επίσκεψη Χριστοδουλίδη στη Χοντρική Αγορά Λευκωσίας - Ζητούν ανάκληση έξωσης

Επίσκεψη στη Χονδρική Αγορά Λευκωσίας πραγματοποίησε σήμερα ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από μέλη του επιτελείου του.

Ο κ. Χριστοδουλίδης συναντήθηκε με τους φθαρτεμπόρους που δραστηριοποιούνται στη Χοντρική Αγορά, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, με μεγαλύτερο αυτό της στέγασής τους.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι έχουν πάρει επιστολή έξωσης από το Δήμο Λευκωσίας, με την οποία καλούνται να εγκαταλείψουν το χώρο σε σύντομο χρονικό διάστημα για λόγους που αφορούν τις κτιριακές εγκαταστάσεις της Αγοράς.

Ζητούν ανάκληση μιας τέτοιας απόφασης, αφού τυχόν εφαρμογή της θα σήμαινε και το κλείσιμο της Χοντρικής Αγοράς, με απρόβλεπτες συνέπειεις στην αλυσίδα τροφοδοσίας των προϊόντων τους, αλλά και εξυπηρέτησης των πελατών τους.
Παράλληλα, ζητούν την ανέγερση νέας Χρονδρικής Αγοράς, στην ευρύτερη περιοχή Λευκωσίας, προτού εκαταλείψουν το χώρο.

Ο κ. Χριστοδουλίδης ανέλαβε να διερευνήσει το θέμα με το Δήμο Λευκωσίας και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Γαλλία: Τον Λεκορνί διόρισε ξανά πρωθυπουργό ο Μακρόν

Έπειτα από μια πολιτικά ταραχώδη εβδομάδα, το όνομα του νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας ανακοινώθηκε το βράδυ της Παρασκευής -και δεν ήταν άλλο, από αυτό του προσφάτως παραιτηθέντα Σεμπαστιάν Λεκορνί!

BEST OF TOTHEMAONLINE