Το Σάββατο θα δοθούν απαντήσεις για τη μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό

Το Σάββατο θα δοθούν απαντήσεις για τη μεγάλη πυρκαγιά σε αποθήκη στη Λεμεσό

Ολοσχερώς καταστράφηκε στη Λεμεσό υποστατικό που λειτουργεί ως γραφεία και αποθήκη εταιρείας με εξαρτήματα αυτοκινήτων, μετά από φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα.

Το υποστατικό παραμένει υπό φρούρηση μέχρι αύριο, όταν θα αρχίσουν οι εξετάσεις για διακρίβωση των αιτιών της φωτιάς.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ αξιωματικός της Αστυνομίας, για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν επτά πυροσβεστικά οχήματα, ενώ η μάχη με τις φλόγες ήταν δύσκολη λόγω των εύφλεκτων υλικών.

Επίσης, λόγω της κατασκευής της, μέρος της οροφής κατέρρευσε, ενώ οι αναθυμιάσεις δεν επιτρέπουν επί του παρόντος την είσοδο των μελών της Πυροσβεστικής για διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

Την ώρα της φωτιάς στο υποστατικό βρισκόταν ένας εκ των δυο ιδιοκτητών της εταιρείας, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος στην προσπάθεια του να την σβήσει με πυροσβεστήρα, υπέστη ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.

Εξάλλου, ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο αφού ένιωσε αδιαθεσία από τις αναθυμιάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE