Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών – Δικηγόρος: «Γιατί συζητούμε για μια βλακώδη υπόθεση;»

Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών – Δικηγόρος: «Γιατί συζητούμε για μια βλακώδη υπόθεση;»

Προκλητική χαρακτηρίστηκε η τοποθέτηση συνηγόρου υπεράσπισης έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου ενώπιον συγγενών θυμάτων και μελών οργανώσεων.

Ένας εκ των δικηγόρων των υπόπτων υποστήριξε ότι υπάρχει γενικό αίσθημα ανασφάλειας και ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί η διαδικασία. Αναφερόταν στους δεκάδες αστυνομικούς που βρίσκονται εντός και εκτός δικαστηρίου (γύρω στους 40) και στα 30-40 μέλη οργανώσεων.

Έτσι η διαδικασία για καταχώρηση υπόθεσης ώστε να παραπεμφθούν στο κακουργιοδικείο οι 4, αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (14/07).

Για τους κατηγορούμενους, εκδόθηκε προφυλακιστήριο έγγραφο για πέντε ημέρες.

Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ το μαρτυρικό υλικό ανέρχεται στις 2.000 σελίδες. Σημειώστε ότι ακόμη υπάρχουν εκκρεμότητες σε σχέση με τις καταθέσεις. Υπολογίζεται ακόμη 40 μαθητές που θήτευσαν στο σύστημα μαθητείας, όπου ο κατηγορούμενος πατέρας είχε καθήκοντα θα κληθούν για κατάθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - «Οποιαδήποτε στρατιωτική εμπλοκή των ΗΠΑ θα συνοδεύεται από ανεπανόρθωτες συνέπειες»

Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες «αδειάζουν» Νετανιάχου – Τραμπ για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE