Πλαστογράφησε την υπογραφή του σε αγοραπωλητήρια - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Πλαστογράφησε την υπογραφή του σε αγοραπωλητήρια - Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Στο πλαίσιο διερεύνησης των πιο πάνω αδικημάτων, η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικών ενταλμάτων στη σύλληψη δύο πρόσωπων.

Πρόκειται για άντρα ηλικίας 68 ετών (συνελήφθη στις 12/09 και τέθηκε ήδη υπό τετραήμερη κράτηση) και άντρα ηλικίας 62 ετών (συνελήφθη χθες 13/09), ο οποίος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Η υπό διερεύνηση υπόθεση, αφορά καταγγελία προσώπου, για πλαστογράφηση της υπογραφής του σε αγοραπωλητήρια και πληρεξούσια έγγραφα, που είχε ως αποτέλεσμα, περιουσία του (τεμάχιο γης), να μεταβιβαστεί χωρίς τη γνώση και έγκρισή του, σε άλλα πρόσωπα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE