Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Όχημα ενοικιάσεως «έκανε φτερά» - Κλάπηκε μπροστά από συνεργείο αυτοκινήτων - Δείτε φωτογραφίες

Κάτω από άγνωστες συνθήκες, όχημα κλάπηκε από συνεργείο αυτοκινήτων αργά το βράδυ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, αυτοκίνητο ενοικιάσεως που βρισκόταν σταθμευμένο σε συνεργείο αυτοκινήτων στη βιοτεχνική περιοχή Λάρνακας κλάπηκε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ (9/9) - ξημερώματα Σαββάτου.

Άγνωστο παραμένει ακόμη πως οι δράστες απέκτησαν πρόσβαση στα κλειδιά του αυτοκινήτου. Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λάρνακας.

Εταιρεία ενοικιάσεως ανέβασε σήμερα φωτογραφίες από το όχημα στη σελίδα της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για Audi A3 Cabrio άσπρου χρώματος με αριθμούς εγγραφής NTY128. Αν το εντοπίσετε, ενημερώστε την Αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE