ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε δρόμους στη Λευκωσίας - Όλες οι πληροφορίες

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εργασίες σε δρόμους στη Λευκωσίας - Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες ασφαλτόστρωσης σε οδούς στην ενορία Αγίων Ομολογητών το Σαββατοκύριακο 17 - 18 Σεπτεμβρίου

Ο Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί το κοινό ότι από το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι μέχρι την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 στις 8:00 το απόγευμα οι πιο κάτω οδοί θα παραμείνουν κλειστοί για τα οχήματα για την αφαίρεση και τοποθέτηση νέου ασφαλτικού οδοστρώματος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι θα κλείσουν οι οδοί Τριπτολέμου, Θάσου, Πήγασου, Ευρώπης, Θεοδόση Πιερίδη και Ηλία Βενέζη στην ενορία Αγίων Ομολογητών.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα της τροχαίας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα ληφθούν όλα τα ασφαλή μέτρα και η απαραίτητη σήμανση ώστε να διευκολύνεται η διακίνηση των οχημάτων. Στο χώρο θα υπάρχει παρουσία της αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE