Καίτη Γαρμπή: «Τρομακτική» η αγάπη με τον Σχοινά - «Πιθανό να είμαι στο J2US» - Βίντεο

Καίτη Γαρμπή: «Τρομακτική» η αγάπη με τον Σχοινά - «Πιθανό να είμαι στο J2US» - Βίντεο

«Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και ναι θέλω να είμαι για πάντα μαζί του!», εξομολογείται η Καίτη Γαρμπή για τον Διονύση Σχοινά.

Η Καίτη Γαρμπή παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους πως συζητά για να συμμετέχει στο J2US, σημειώνοντας, ωστόσο, ότι τίποτα δεν έχει κλείσει ακόμα. «Είμαστε σε συζητήσεις, δεν έχει κλείσει ακόμα. Πιθανά στο J2US. Οι προτάσεις είναι πολλές και ωραίες, αλλά κυρίως με αυτό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, μακάρι να γίνει».

Για τον Διονύση Σχοινά και τη σχέση τους, η Καίτη Γαρμπή είναι αφής: «Η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλον είναι τρομακτική και ναι θέλω να είμαι για πάντα μαζί του»!

Δείτε σχετικό απόσπασμα

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

ΠτΔ για Πενταμερή: Πιο σημαντική εξέλιξη ο καθορισμός επόμενων συναντήσεων

Αυτά που καταγράφηκαν στην άτυπη διευρυμένη διάσκεψη στη Νέα Υόρκη είναι οι τρεις ελάχιστες εξελίξεις που θέσαμε ως στόχο, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κρατώντας ως πιο σημαντική εξέλιξη τον καθορισμό των επόμενων συναντήσεων.