Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Πιάστηκαν στα χέρια επιβάτης και οδηγός λεωφορείου για την χρήση μάσκας

Απίστευτο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη - Πιάστηκαν στα χέρια επιβάτης και οδηγός λεωφορείου για την χρήση μάσκας

Έντονη λογομαχία σημειώθηκε μεταξύ επιβάτη και οδηγού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο εν λόγω επιβάτης εισήλθε στο λεωφορείο χωρίς να φορά μάσκα, και όταν του ζητήθηκε από τον οδηγό να τη φορέσει, τότε εκείνος έξω φρενών για την παρατήρηση που του έγινε, σηκώθηκε πήγε προς το μέρος του οδηγού και τον χτύπησε.

Το περιστατικό συνεχίστηκε στη μέσα του λεωφορείου, με τον επιβάτη να σηκώνει ένα μπουκάλι και να απειλεί τον οδηγό.
Οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν έντρομοι την κατάσταση και πολλοί ζητούσαν επανειλημμένα από τον οδηγό να ανοίξει τις πόρτες να κατέβουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των ίδιων, ο επιβάτης έδειχνε μία περίεργη συμπεριφορά μέχρι να ξεσπάσει στον οδηγό.

Πηγή: in.gr.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE