Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Κάβο Γκρέκο

Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Κάβο Γκρέκο

Το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος ανακοινώνει ότι σήμερα Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 9:36, εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε περιοχή εντός του Εθνικού Δασικού Πάρκου Κάβο Γκρέκο, μεταξύ της εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων και της παραλίας του Κόννου.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των δασοπυροσβεστικών δυνάμεων η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 10:10, προτού επεκταθεί.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν τρία άτομα του Τμήματος Δασών με ένα πυροσβεστικό όχημα και δύο άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με ένα πυροσβεστικό όχημα.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE