Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο στον αυτοκινητόδρομο – Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (10/09) στον αυτοκινητόδρομο.

Συγκεκριμένα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, γύρω στις 15:50 το απόγευμα, δυο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας προς Αγία Νάπα, παρά την έξοδο Λειβαδιών.

Από τη σύγκρουση, τραυματίστηκε η οδηγός του ενός οχήματος, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για να διερευνήσει τα αίτια του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE