Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αντίδραση επιβατών αεροσκάφους όταν ο πιλότος τους ανακοινώνει τον θάνατό της

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η αντίδραση επιβατών αεροσκάφους όταν ο πιλότος τους ανακοινώνει τον θάνατό της

Στη διάρκεια πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο της British Airways βρήκε η είδηση του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' τους επιβάτες του αεροσκάφους.

Μάλιστα, η κάμερα κατέγραψε τη στιγμή που ο πιλότος ενημέρωνε τους επιβάτες και το πλήρωμα εν ώρα πτήσης για το γεγονός ότι η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Οι επιβάτες σε πτήση της British Airways με προορισμό το Λονδίνο, ήταν σοκαρισμένοι μετά την ανακοίνωση και θρήνησαν τον θάνατο της μακροβιότερης μονάρχη της Μεγάλης Βρετανίας. Μάλιστα, στο βίντεο που δημοσιεύτηκε αρχικά στο Twitter από τον χρήστη Michael Capiraso και στη συνέχεια διαδόθηκε σε όλα τα social media, δείχνει τη δυσπιστία στα πρόσωπα των επιβατών, καθώς ο πιλότος κάνει την ανακοίνωση.

Ο πιλότος είπε ότι έμαθε για τον θάνατο της βασίλισσας και σκέφτηκε να ενημερώσει τους επιβάτες πριν την άφιξή τους στον τερματικό σταθμό. «Η βασίλισσα πέθανε νωρίτερα σήμερα με την οικογένειά της στο πλευρό της. Σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να σας ενημερώσω πριν φτάσετε στον τερματικό σταθμό, γιατί ξέρω ότι πολλοί θα είναι πολύ, πολύ λυπημένοι γι αυτό», ανακοίνωσε ο πιλότος .

Ακόμη πρόσθεσε: «Θα έχετε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσετε, γιατί έχουμε 40 λεπτά μέχρι την προσγείωση. Όλοι θα σκεφτόμαστε την οικογένειά της σε αυτό το διάστημα».

Το βίντεο φαίνονται δύο επιβάτες να σκουπίζουν τα δάκρυά τους αμέσως μετά την ανακοίνωση. Ωστόσο, στους περισσότερους φαίνεται μια έκφραση «μουδιάσματος».

Πηγη: iefimerida

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συναντάται με την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Παρίσι ο ΠτΔ - Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και ξένους ηγέτες θα έχει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στο Παρίσι, όπου βρίσκεται από χθες το βράδυ, ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του Γάλλου ομολόγου του, Εμανουέλ Μακρόν, για να παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα Ηλύσια Πεδία, με την ευκαιρία της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE