Σχεδόν 100 τραυματίες από καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη

Σχεδόν 100 τραυματίες από καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων στην Κωνσταντινούπολη

Ένα ασυνήθιστο τροχαίο σημειώθηκε χθες Παρασκευή σε αυτοκινητόδρομο της Κωνσταντινούπολης, όπου 99 άνθρωποι τραυματίστηκαν σε καραμπόλα τεσσάρων λεωφορείων, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Αρχικά, δύο λεωφορεία συγκρούστηκαν μετωπικά και άλλα δύο, που ακολουθούσαν, προσέκρουσαν πάνω τους.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, δήλωσε ο νομάρχης Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά.

Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στη γέφυρα που συνδέει την ευρωπαϊκή με την ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

ΠτΔ: Μια ισχυρή ΕΕ σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία

Μια ισχυρή Ευρωπαϊκή Ένωση σημαίνει και μια ισχυρή Κυπριακή Δημοκρατία, λέει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Χ, ενόψει της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κύπρο την 1η Ιανουαρίου 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE