Βασίλισσα Ελισάβετ – Η Λίτσα Πατέρα το είχε γράψει: «Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία»

Βασίλισσα Ελισάβετ – Η Λίτσα Πατέρα το είχε γράψει: «Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία»

"Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε", σημειώνει η Λίτσα Πατέρα.

Πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο από το απόγευμα της Πέμπτης είναι πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή στα 96 της χρόνια. Η Μεγάλη Βρετανία πενθεί για την επί επτά δεκαετίας βασίλισσά της.

Στο Πρωινό την Παρασκευή, όταν έφτασε η ώρα της αστρολογίας, η Λίτσα Πατέρα αποκάλυψε πως πριν από ακριβώς έναν χρόνο, είχε κατά κάποιο τρόπο προβλέψει το συγκεκριμένο γεγονός.

«Από τον Σεπτέμβριο του 2021, πριν από έναν χρόνο, είχα γράψει άρθρο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, αναλύοντας το αστρολογικό προφίλ της. Η βασίλισσα, Ταύρος πρώτων ημερών, είχε μεγάλο σταυρό που σήμαινε ότι είχε να περάσει στη ζωή της πολλά» είπε η Λίτσα Πατέρα.

«Τότε έγραφα λοιπόν πως το δυσαρμονικό «Τ» που έχει Άρη, Δία, Κρόνου και Ποσειδώνα και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει, αλλά και τη δύναμή της να επιβάλλει τη θέλησή της. Πρέπει να πούμε ότι αυτό το «Τ» σύντομα θα ενεργοποιηθεί και πάλι φέρνοντας αντίστοιχες δυσκολίες στο προσκήνιο. Δεν το έχω δει εγώ παιδιά, αλλά οι πλανήτες μιλάνε. Ανατριχιάζω, πιστεύω τόσο πολύ στην αστρολογία», κατέληξε η Λίτσα Πατέρα.

Πηγη: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE