ΠΕΟΜ Λάρνακας: Να διερευνηθεί το περιστατικό με τις αποβολές μαθητών στη Λάρνακα

ΠΕΟΜ Λάρνακας: Να διερευνηθεί το περιστατικό με τις αποβολές μαθητών στη Λάρνακα

Η ΠΕΟΜ Λάρνακας με ανακοίνωση καταδικάζει την στάση του Διευθυντή, Γυμνάσιου, ο οποίος, όπως αναφέρει, επικαλούμενος την εμφάνιση και τα μαλλιά μαθητών, επέβαλε αποβολές σε δεκάδες μαθήτριες και μαθητές. Προσθέτει ότι απαιτεί από το Υπουργείο Παιδείας, την πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς όπως προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες, για διερεύνηση του περιστατικού και απόδοση ευθυνών εκεί και όπου χρειάζεται.

Η οργάνωση των μαθητών αναφέρει επίσης ότι εξοργίζει η στάση του Υπουργού Παιδείας ο οποίος έκανε αναφορά για ψευδείς κατεγγελίες των γονιών προσπαθώντας να κουκουλώσει ακόμα ένα αντιπαιδαγωγικό περιστατικό σε σχολεία.

Η ΠΕΟΜ Λάρνακας δηλώνει ότι συμπαραστέκεται σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές και δηλώνει ότι είναι έτοιμη να σταθεί δίπλα τους μέχρι την δικαίωση τους.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.