Ο άστεγος πιανίστας που έγινε σταρ του διαδικτύου

Ο άστεγος πιανίστας που έγινε σταρ του διαδικτύου

Ο άστεγος προκάλεσε τέτοια αίσθηση στο διαδίκτυο που πάνω από 8 εκατομμύρια χρήστες πάτησαν το play τα τελευταία 24ωρα.

Ο Donald Gould παίζει πιάνο που βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο στην κοινότητα Sarasota, στη Φλόριντα των ΗΠΑ κάθε μέρα, με σκοπό να μαζέψει χρήματα για τρόφιμα. Ένα από τα ρεσιτάλ του, καταγράφηκε σε κάμερα από την Aurore Henry και ανέβηκε στο youtube.

Ο άστεγος είναι 51 ετών και είναι βετεράνος πεζοναύτης στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ. Όπως μάλιστα ανέφερε, κατά το παρελθόν ταξίδευε ανά τον κόσμο με μια συμφωνική ορχήστρα. Στη συνέχεια γράφτηκε στο Spring Arbor University για να σπουδάσει μουσική, με σχέδια να γίνει δάσκαλος. Ο ίδιος λέει ότι μπορεί και παίζει σχεδόν όλα τα μουσικά όργανα. Τελικά όπως αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις σπουδές του λόγω έλλειψης χρημάτων, παντρεύτηκε, έκανε έναν γιο, και όταν πήρε διαζύγιο έχασε την επιμέλεια του παιδιού.

Πλέον, τα τελευταία έξι χρόνια είναι άστεγος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE