Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Πανικός με την… πίσω όψη της Ασημίνας - Τρώει φρούτα και κολάζει -Δείτε φωτογραφίες

Η Ασημίνα απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές μέρες και ενθουσιάζει τους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που τους χαρίζει.

Η πρώην παίκτρια του Survivor πόζαρε ξαπλωμένη φορώντας τα απολύτως απαραίτητα και τρέλανε το Instagram. H σύντροφος του Χρήστου Δάντη στις φωτογραφίες που ανέβασε απολαμβάνει τα φρούτα της και μοιάζει πιο χαλαρή από ποτέ.

Η εντυπωσιακή παίκτρια που κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης συνεχίζει ακάθεκτη τις διακοπές της στη Σκόπελο από όπου ανέβασε και τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα.

Όπως ήταν φυσικό οι φίλοι της ενθουσιάστηκαν κυρίως με την… πίσω όψη της και αποκάλεσαν τυχερό τον Χρήστο Δάντη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Πηγή: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE