Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία – «Απίστευτες οι ζημιές λόγω κακοκαιρίας»

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία – «Απίστευτες οι ζημιές λόγω κακοκαιρίας»

Χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στη Λευκωσία μετά από το κύμα κακοκαιρίας που πέρασε όχι μόνο στην πρωτεύουσα αλλά σε πολλές περιοχές της Κύπρου.

Συγκεκριμένα, μέρος της περιοχής Ανάγεια, μέρος της περιοχής Κάτω Δευτεράς, μέρος της περιοχής Έγκωμης, Επισκοπειού, στην Λακαταμεία, στη Ψιμολόφου και στο Τσέρι προσπαθούν ακόμη τα συνεργεία να αποκαταστήσουν τις βλάβες.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Εκπροσώπου Τύπου της ΑΗΚ, Χρτιστίνας Παπαδοπούλου στο ThemaOnline, έγινε πρόγραμμα με σειρά προτεραιότητας ανάλογα με την επικινδυνότητα και αναμένεται να διορθωθούν όλες οι βλάβες κατά τη διάρκεια της νύχτας.

«Είναι όλα τα συνεργεία έξω και δουλεύουν συνεχώς και θα δουλεύουν μέχρι να πάρουν όλοι ηλεκτρισμό», είπε συγκεκριμένα.

«Αποκαταστάθηκαν οι επικίνδυνες βλάβες, οι μεγάλες εκτάσεις και συνεχίζουν με τις μικρές βλάβες χαμηλής τάσης που έχει αρκετές», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.