Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ισραηλινό - Τον έψαχναν οι Γαλλικές Αρχές

Τσάκωσαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας Ισραηλινό - Τον έψαχναν οι Γαλλικές Αρχές

Στη σύλληψη 70χρονου Ισραηλινού προχώρησε η Αστυνομία, ο οποίος καταζητείται από τις Γαλλικές Αρχές για υπόθεση κατάχρησης περιουσιακών στοιχείων εταιρείας. Ο 70χρονος παρουσιάστηκε τη Δευτέρα (5/9) στο αεροδρόμιο Λάρνακας για ν’ αναχωρήσει από την Κύπρο.

Βρισκόταν στο νησί ως επισκέπτης. Κατά τον διαβατηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι εναντίον του εκκρεμεί ευρωπαικό ένταλμα σύλληψης, αφού καταζητείτo από τις Γαλλικές Αρχές για να εκτίσει ποινή φυλάκισης που του επιβλήθηκε σε υπόθεση κατάχρηση περιουσιακών στοιχείων εταιρείας. Σύμφωνα με το μήνυμα που έφθασε στην Α.Δ. Λάρνακας, τα αδικήματα διαπράχθηκαν τα τελευταία χρόνια.

Ο 70χρονος Ισραηλινός τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα Τρίτη (6/9) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία έκδοσής του στη Γαλλία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE