«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρίστου Χριστοδούλου - Όσα κατέδειξε

«Μίλησε» η νεκροτομή του άτυχου Χρίστου Χριστοδούλου - Όσα κατέδειξε

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή στη σορό του άτυχου 35χρονου Χρίστου Χριστοδούλου, ο οποίος έχασε τη ζωή του, το πρωί της Παρασκευής (2/9), σε δρόμο στην περιοχή της Παλουριώτισσας στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, ο θάνατος του 35χρονου επήλθε από πολυτραυματισμό, συνέπεια του τροχαίου.

Η κηδεία του άτυχου διανομέα θα πραγματοποιηθεί στις 15:00 το απόγευμα της Δευτέρας 05 Σεπτεμβρίου στον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί, ενώ αντί στεφάνων θα γίνουν εισφορές για την οικογένεια, η οποία δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια. Ο Χρίστος Χριστοδούλου καταλείπει εγκυμονούσα σύζυγο

Υπενθυμίζουμε ότι ο άτυχος, ενώ επέβαινε στην μοτοσικλέτα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, οδηγός διπλοκάμπινου φαίνεται να ανέκοψε την πορεία του, στο δρόμο κοντά στην εκκλησία της Παναγίας της Ευαγγελίστριας στην Παλουριώτισσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE